Λίγα λόγια για το visitmegara

Το visitmegara δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που εκτιμούν και αγαπούν τον τόπο τους, με σκοπό την προβολή και προώθηση της περιοχής σε ένα ευρύ κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας. Ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη μας προς την πόλη, σε συνδυασμό με την ανάγκη προώθησης και ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της, μέσα από στοχευμένη διαφήμιση.

Στις σελίδες του visitmegara θα βρείτε πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς και παραλίες, θρησκευτικά μνημεία, μουσεία, παραδόσεις και έθιμα της περιοχής, λαογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τοπικά προϊόντα κ.α . Για το κάθε ένα από αυτά, μπορείτε να δείτε στοιχεία επικοινωνίας αλλά και το που ακριβώς βρίσκεται στην περιοχή, ενώ μπορείτε να λάβετε απευθείας οδηγίες για την διαδρομή προς αυτό από τον διαδραστικό χάρτη.

Παράλληλα με το visitmegara, δημιουργήθηκε ένας ολοκληρωμένος οδηγός πόλης με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής αγοράς, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για διασκέδαση, φαγητό αλλά και τις αγορές σας στα τοπικά καταστήματα.

Για τη δημιουργία και επιτυχή ολοκλήρωση του pamemegara.gr, συνεργάστηκαν με μεγάλη συνέπεια και επαγγελματισμό, τους οποίους και ευχαριστούμε, οι κ.κ.:

Μιχάλαρος Κώστας – κατασκευή & σχεδιασμός ιστοσελίδας, εικόνες
Καστανιάς Αλέξανδρος – έρευνα, κείμενα και εικόνες
Δρομπόνη Ρένα – καταχώρηση περιεχομένου
Ινετζή Σωτηρία – κείμενα
Μαρκάκη Νίνα – εικόνες
Σαχινιάν Λάζαρο – εικόνες
Σταματιάδη Αλέκα, εφημερίδα “Ενημέρωση” – εικόνες
Αραπέτσικας Αλέξανδρος, Megaratv – εικόνες
Κολλιαλή Γεωργία – εικόνες
Τουμπανιάρης Γεώργιος – εικόνες
Ρεντίφης Μάριος – εικόνες
Μάρα Ιωάννα – εικόνες
Γιαγκούλοβιτς Νικόλας – στοιχεία & πληροφορίες από το istoriatonmegaron

Το visitmegara είναι και θα παραμείνει μια ιστοσελίδα υπό συνεχή εξέλιξη και εμπλουτισμό του περιεχομένου της. Ελπίζουμε να την βρείτε χρήσιμη και μέσα από αυτήν να μάθετε, να γνωρίσετε και να επισκεφθείτε τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε, καλή περιήγηση
Κώστας Μιχάλαρος